HTML

sörrevaló

Bevezetes a NY-i diner-ek vilagaba kis online pincer-treninggel megugye a napi esemenyekkel.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

arak (4) ass (1) astoria (1) bastard (1) bitch (2) biznic (3) borravalo (8) bronx (1) buckle up (1) bunteto (2) comics (1) csekk (1) dessert (1) diner (5) diner klasszikus (2) dolgozni (5) dollar (3) egg cream (1) euro diner (3) faszsag (2) feka (2) finom (1) fonok (7) forro (1) fulig jimmy (1) george (2) gorog (6) gyros (1) hamburger (1) hd tv (1) hulye (1) hülye (1) illegalis (1) indiai (1) inn (1) ir (1) izulet (1) javier (1) jello (1) jo kaja (1) kenyerrevalo (1) klasszikus diner (1) klasszikus diner kaja (2) kocsog (1) kulalak (2) latino (4) lic (2) majonez (1) manhattan (1) maria (2) melo (1) merikano (1) muffin (1) munka (1) old school (1) orvos (1) pancakes (1) pecan pie (1) penztaros (4) pez (4) pincer (5) pincér (1) pizza (1) reggeli (1) rice pudding (1) salad special (1) salata (1) sexual harrasment (1) shake (1) siker (1) silver comics (1) spanyol (2) stadium (1) stop (1) subliminal (1) sultkrumpli (1) sunyi fuck (2) szemét (2) sziv (1) szocialis (1) szopjunk (2) taho (1) talpalas (3) teresa (3) tip (1) torkonszurni (1) veletlen (1) vendeg (5) waffle (1) waiting (1) yankees (1) zilplato (2)

befagyott terkep

KORKEP: THE NEW DORIAN CAFÉ I

2007.12.24. 10:02 :: plazmasas

 

Ugynokseg: nem tudom, de ha ide kuldenek dolgozni akarhonnan is, tegy ugy, mintha hirtelen megsuketultel volna.

Neighborhood: itt.

A diner kinezete: ugyanaz, csak tisztabb. Mert a fonok kitapossa a szart is az embereibol, csakhogy tisztalegyen a hely - persze olcsoert, mert az joneki. Obsessive-compulsive fuck. Egyket pincer kivetelevel – pl. az unokahuga, aki hetvegen dolgozik es hogy szakadna ra az eg – mindenki sikal, beleertve magamat is.

Kaja: elso osztalyu. Eloszor az alapanyagok minoseget javitotta, majd teljesen uj menu-vel allt elo – szidjak is a konyhaban meg mindenhol – mert korulbelul 75698-fele alapanyag van, es ez mind kulonbozo hutokben, tarolokban helyezkedik el. Mivel a konyha nagyon kicsi, igy ennek egy resze a “megrendelo-ablak” alatti hutoben talalhato, amit a megrendelessel egyutt kell beadni a szakacsnak. Pl. ha quesadilla-t kerek, be kell adni a jalapeno-paprikat esatobbi. A konyhai hutokben katonas renben sorakoznak a friss alapanyagok – es ez is baj. Mert mindenbol kevesnek kell ott lenni, delennie kell, esha “olyan” megrendeles van, pl. az egyik felvagott teljesen bentvan a huto melyeben, ahhoz, hogy hozzajussanak, mindent szepen kikell pakolni. Ez igy okes is, csakhogy az uzlet beindult, a szakacsok meg izzadnak mint egy lo – meg neha ilyenek hallani egy-egy megrendeles utan – motha’fucker, cocksocker. Mert fozni kell, mese nincs.

Amugy az egyik legnevetsegesebb es legertelmetlenebb reggeli kaja a TUTTI-FRUTTI WAFFLE, mert azt a pincereknek kell “megcsinalniuk” a fonok standardajai alapjan. Kabe otfele gyumolcs egy kerek goffri-n, meg tejszinhab. De ha van 8 asztalod, egy ilyen megrendeleskor mindenki gyilkolni tudna, mert. Amugy volt egy uj lany, aki bemondta a konyanak a megrendelest:tutti-frutti-waffle – en ott voltam, es majdnem bepisiltem a rohogestol a fejuk lattan: “what a fuck is that?” – just do it yourself, sweetheart, you are here to work.

De ja. A kajak minosege a Euro Diner szintjere emelkedett, csak eppen sokkal tobb veluk a munka.

Fonok(ok): George, a tulaj. Akit ha hunyorogva nezunk, akar Silvester Stallonera is emlekeztethet – engem inkabb egy vodor szarra. Harom evvel idosebb tolem, de folyamatosan szarja a spanyol-viaszt. Legalabbis azt hiszi, hogy o miatta forog a fold, mert egy bekepzelt fasz. Nemcsakhogy hiu, de ezt probalja elis adni - nekem pl. mar tobbszor elmeselte mennyi not (pincernot) dugott meg. A hazassaga alatt ugye, mert o csalo. Nem arulo, attol is rosszabb.

Amikor megvette a helyet, mindenkinek a joarcat mutatta, engem is siman megtevesztett, amit a javara irok – nekem ot honapba telt, hogy valojaban lassam kiis o. Szoval azthitte, hogymajd gyerekjatek lesz javitani az uzleten, csakhogy egy nagyon fontos dolgot elfelejtett – ami a legnagyobb balfaszsag egy “uzletembertol mielott uzletet nyit -, az pedig a piackutatas. Azthitte, hogyha az emberek nem latjak az elozo fonokot, akkor majd jonnek csostul. Persze. Aztan aztitte, hogyha javit a kaja minosegen, es felnyomja az arakat, akkor sorban fognak allni, es konyorogni fognak egy faszom hamburegerert.

Mitis mondhatnek: TEVEDETT.

Es ez az oruletbe kergeti, hiaba jobb a bevetel a magasabb arak miatt, ez nem eleg neki. Semmi nem eleg neki. Azpedig, ahogy a dolgozoival banik, egyenesen felhaborito. Mindenkit ocsarol a hata mogott, a picernoket “bitch”-nek hivja, az tobbieket a konyhaban meg egyenesen lehulyezi. Valamiert azthiszi, hogy robotokat alkalmaz, es kepesek vagyunk szabadnap nelkul napi 11-12 orakat nyomni. Nem mellesleg: nem azt nezi, ha valami jol el lett vegezve, hanem azt, ha valami nem jol lett elvegezve. Kidolgozhatjuk a belunket, akkor semlesz jo. Neki semmi nem eleg. Greedy fuck.

Aztugye emlitenem sem kell, hogy karacsonykor nyitva leszunk – mert neki minden faszom cent kell.

Azonkivul, hogy alja modon – megalazo modon – beszel velem, probalja jatszani a “mindehatot”. Kepes felhivni a szabanapomon, hogy a konyha nem volt tiszta, es errol beszelni nekem 20 percen keresztul. Ezt sosem fogom elfelejteni. Mivel nekem kell zarnom, en vagyok a felelos azert, hogy tisztan, keszen a regeli muszakra adjam at a helyet. O sosincsott a nyitasnal, ugyhogy tudom, hogy a “masik manager” panaszkodik mindenfele faszsagrol, es o ugye negem hiv, hogy leszivja az energiamat. Arra persze nem gondol, hogy az esti muszakban 4 (!!) ember csinal neki ugyanannyi penzt, mint a reggeliben 11. Nekem egy srac dolgozik takaritokent, aki nemcsakhogy elokeszit, de allandoan kint van hazhozszallitani.

De ez uberel mindent: szombaton delutan egy pincerno volt a placcon (Teresa), a hely valamiert megtelt, nekem ugye segitenem kell, de kozben befutott egy telefonos megrendeles. Felirtam, megrendeltem, majd rohantam segiteni a csajnak. O meg jon, hogy o itt van, “everything is under controll”, majd o kikulldi a megrendelest. Elmondtam miaz, majd otthagytam. O irta a csekkre az arakat, csakhogy elbaszta, mertugye Gorog, esok tudnak matekul – a megrendelo meg visszahivta, hogy ugyan miert szamolt 20 dollarral tobbet. Mi volt a “megfejtes”? hiv engem, hogy miert irtam rossz arakat  a csekkre? Mondom mirol beszelsz? En csak a megrendelest irtam le, te irtad az arakat … Nem, nem, en basztam el …

En megtudtam volna gyilkolni helyben.

Hogy jon ahhoz, hogy hulyenek nezzen? A keziras neims hasonlitott …

Whatever.

Ugy fogja vegezni, mint az elozo fonokom. Vagy meg rosszabbul. Guaranteed.

Baromira frusztralt, mert nem lett milliomos az etterembol othonap alatt, es ez mindenkire atragad. Mindenkit lebasz ahol tud – es ez nem teremt kellemes munkakornyezetet.

En spec. a mellkasomban erzek szoritast egy par hete, ami ugye nem jo.

A Dorian sokat jelent nekem. De mar leszarom.

Tul sok a felelosseg, koszonomot nem hallok. Vagyis egyszer, amikor munkaidon kivul letakaritottam a szamitogepet a tobbezer spyware-tol, amit pornooldalakrol szedett ossze.

Ennyit mondott: you did a good job.

A tobbszazdollaros orabert ezert a meloert meg a software arat – ami ugyan nekem ingyen volt – latni nem fogom.

Mint talan jovo marciust sem. Itt.

Managerek: Homer, aki a reggeli muszakban van. A motherfucker-en kivul a legjobb “meghatarozas” amit eddig hallotam rola: TWO FACED PUSSY. Es egyiket sem en mondtam. Pedig en tudom a legtobbet. A farka kabe 10 centis, de azthiszi, o a legeny a kornyeken. Jape … folyt. kov.

Szólj hozzá!

Címkék: szemét gorog george arak lic teresa euro diner dollar penztaros sunyi fuck dolgozni bitch bunteto

A bejegyzés trackback címe:

https://plazmasas.blog.hu/api/trackback/id/tr38273923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása