HTML

sörrevaló

Bevezetes a NY-i diner-ek vilagaba kis online pincer-treninggel megugye a napi esemenyekkel.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

arak (4) ass (1) astoria (1) bastard (1) bitch (2) biznic (3) borravalo (8) bronx (1) buckle up (1) bunteto (2) comics (1) csekk (1) dessert (1) diner (5) diner klasszikus (2) dolgozni (5) dollar (3) egg cream (1) euro diner (3) faszsag (2) feka (2) finom (1) fonok (7) forro (1) fulig jimmy (1) george (2) gorog (6) gyros (1) hamburger (1) hd tv (1) hülye (1) hulye (1) illegalis (1) indiai (1) inn (1) ir (1) izulet (1) javier (1) jello (1) jo kaja (1) kenyerrevalo (1) klasszikus diner (1) klasszikus diner kaja (2) kocsog (1) kulalak (2) latino (4) lic (2) majonez (1) manhattan (1) maria (2) melo (1) merikano (1) muffin (1) munka (1) old school (1) orvos (1) pancakes (1) pecan pie (1) penztaros (4) pez (4) pincér (1) pincer (5) pizza (1) reggeli (1) rice pudding (1) salad special (1) salata (1) sexual harrasment (1) shake (1) siker (1) silver comics (1) spanyol (2) stadium (1) stop (1) subliminal (1) sultkrumpli (1) sunyi fuck (2) szemét (2) sziv (1) szocialis (1) szopjunk (2) taho (1) talpalas (3) teresa (3) tip (1) torkonszurni (1) veletlen (1) vendeg (5) waffle (1) waiting (1) yankees (1) zilplato (2)

befagyott terkep

0.-ik nap - allasinterju-szeruseg

2007.02.25. 06:17 :: plazmasas

Ha van metro-terkeped es tudod a cimet ahova menned kell, keptelenseg eltevedni ebben a varosban. Szoval odatalaltam, es itt kezdodik minden.

A diner maga kurvajol nez ki. Legalabbis otthon siman felmenne az etterem kategoriaba. Odagyalogoltam a pulthoz, ahol a manager-t kerestem. Mint kiderult, o a tulaj is egyben Egy kabe 60 eves ficko, vigyorgos, "ide-a-pezt" fejjel.

En annyira dolgozni szerettem volna, hogy allitolag a "beszelgetes" kozben elhagyta a szamat vmi ilyesmi is, hogy "barmit megteszek". Persze e mogott a "dolgozok-majd-mint-egy-lo" allt, csak nem ugy jott ki ugye. Marminthogy siman lekocogom azt a tizkilomtert naponkent a ronggyal, csak adjanak erte pezt. Meg vigyorgok is hulyen. 

Teccettem neki, megahat eppen nem volt asztaltakaritoja (busgirl), ugyhogy termeszetesen felvett. En meg kurvara orultem, hogy ketdollaros (!!!) oraberben meg tanulhatok is!

Sot! Olyan kedves volt leendo munkaltatom, hogy ropke beszelgetesunk alatt megitatott velem egy kavet, megaszondta, egyek barmit on the house, ha ehes vagyok. (ez nem mellekes ugyanis azota voltam mar tobb allasinterjun es talalkoztam mar olyan tulajjal is, aki nemhogy csapvizzel nem kinalt meg, hanem a mondat kozepen sietett el - azt a gyanut keltve bennem, hogy esetleg lathatatlan vagyok ... ott tapogattam a karomat, es csak lestem, hogy ilyen nincs is ...)

Persze mindvegig kinosan ereztem magam meg a kave miatt is, csak keves tejet ontottem bele, mer'ugye fostam, hogy tesztel. Marminthogy mennyit veszek el, ha ingyen adjak. Tanultam HR-t anno evekig, de olyan ideges voltam, hogy csak ennyi maradt meg az allasinterjukrol: ne fogadj el cigit, ha megkinal!!! :) No brainer, anyways.

Mondta, hogy fekete naciban, meg feher ingben kell mennem masnap reggel 8-ra. Ezek megvoltak, ugyhogy orommel mentem haza - hogy aztan almatlanul forgolodjak aznap ejszaka az agyamban. Izgultam, mitnemondjak.

Persze takaritani mindenki tud (EZ NEM IGAZ), de ez valahogy mas. Uj vilag. Tenyleg az.

Note: ha a tulaj kedves, es felvesz elsoblikkre, az nem mindig azt jelenti, hogy mennyire jobenyomast keltesz. Inkabb mondjuk azt, hogy szarul megy az uzlet, es kell a hulye, aki majdnemhogy igyen dolgozik. Vagy eppen azt, hogy pozol a "jofej" imidzsben, marmint hogy o nem rug ki senkit - csakeppen felvesz egy masikvalakit, hogy az akit eppen kiakar rugni, magarol jojjon ra, hogy lepnie kellene. De errol majd kesobb*, mert ugy ez akkor meg nem jott le teljesen.

*Note-hoz: NAGYON FONTOS!!! Ha aztmondja a munkaltato, hogy add meg a szamodat, visszahiv, ennek a kovetkezo a forditasa: "tok bena vagy, kibaszottul nem tetszik a fejed. Jo lenne, ha esetleg vendegkent sem jonnel ide, mert az nekem kinos lenne, es mindezt azert nem mondom a pofadba, mert gyava es gerinctelen vagyok"

Szoval csak nyugodtan keress tovabb, es ne lesd a telefonodat ejjel-nappal. Ezitt ilyen, itt altalaban nem mond senki nemet. Vagyis igen, de az altalaban igy hangzik: I'll call you later ...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://plazmasas.blog.hu/api/trackback/id/tr3740085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

domiani 2007.03.07. 08:21:15

Gratula! Igaz hogy az osszes tortenet ismeros varom a folytatast.
Site Meter
süti beállítások módosítása